2012. január 2., hétfő

Boldog 2012-es évet!

Csak ámulok és bámulok, hogy milyen sokat kötöttetek, horgoltatok!

Én az utolsó bejelentkezésem óta régi fonalból igazából csak még pár újabb pelyhet horgoltam, meg egy füzért a karácsonyfára, 43 g volt az egész. Meg egy 3-4 g-os malac, ami viszont elveszett, szóval nem tudok róla semmit mondani, mutatni. Amit még készítettem, az mind újabb fonalból volt, meg hát nem is sok, egy sapka Lackónak, egy horgolt sapka meg egy kis pulcsi Mesinek, és ennyi.



A rövid fordulóban tehát a teljes fogyasztásom 1400 g. A dobogós fonalfalókhoz képest igazán jelentéktelennek mondható! :)

Hamarosan jövök a részletes eredményhirdetéssel és az idei pontos szabályokkal, viszont addig is szeretnék minden résztvevőt kérni, hogyha van valamilyen felajánlása, legyen az kész kézimunka, fonal, bármi más ajándék, arról készítsen egy fotót, és küldje el az e-mail címemre (dbgabella kukac gmail pont com) ezen a héten, tehát január 8. vasárnap éjfélig, és egyben fel fogom rakni, ezután pedig a helyezések sorrendjében lehet közülük választani. Szerintetek így jó lesz?

3 megjegyzés:

  1. nektek is boldog új évet!!
    Azért nem mondanám, hogy jelentéktelen teljesítmény a fonalfalásod. :)

    VálaszTörlés
  2. Jelentéktelennek én sem nevezném, már azért sem, mert az enyém pont a fele. :) Az ajándékozás ezen módjával egyetértek, igyekszem kiötleni valami jót.

    VálaszTörlés